La nova i solitària vida d’Eva González

Fa temps que la model no publica res a les xarxes socials on aparegui el seu marit

Eva González no està passant per un bon moment de la seva vida arran dels rumors d’infidelitat per part del seu marit Cayetano Rivera i no sembla que la parella estigui tan unida com abans, ja que tots dos fan plans per separat i la model no comparteix res on aparegui el torero a les xarxes socials.

Cap rastre de Cayetano

Així, les xarxes socials d’Eva González mostren que fa temps que la presentadora fa plans tota sola, sense el seu marit. Ara, la model acaba de publicar una fotografia que, en un primer moment, sembla no dir res. Tanmateix, se la pot veure prenent-se un batut de xocolata, saltant-se la seva dieta i sense cap rastre de Cayetano.

Per poder trobar una imatge on apareguin Eva González i Cayetano Rivera cal remuntar-se a la de fa nou setmanes. D’aquesta manera queda palès que quelcom passa, sobretot després de sortir a la llum tots els rumors sobre una possible infidelitat per part del seu marit, i que la model ha posat distància entre els dos. Tanmateix, la presentadora guarda silencia al respecte i a la publicació només ha escrit unes paraules que podrien tenir doble sentit: «Doncs sí que he començat aviat a saltar-me els propòsits d'any nou!» .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pues si que he empezado pronto a saltarme los propósitos de año nuevo!!!

Una publicación compartida por Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari