Isabel Pantoja, molt preocupada per la salut de la seva mare, abandona tots els seus projectes

Donya Ana es troba en un estat delicat de salut des de fa mesos

Isabel Pantoja està molt preocupada per la salut de donya Ana | Catalunya Diari

Aquest ha estat l’any d'Isabel Pantoja. Almenys, professionalment. La cantant va participar en l’última edició de ‘Supervivientes’ i des de llavors no han deixar de ploure ofertes. Tot i això, la 'tonadillera' ha decidit apartar-se momentàniament de les portades i del focus d’atenció. La raó és senzilla: vol passar la major quantitat de temps amb la seva mare, que es troba en un delicat estat de salut.

Segons han informat diversos mitjans de comunicació, Isabel Pantoja hauria rebutjat presentar les campanades de cap d’any a Telecinco, així com diversos concerts nadalencs que de ben segur haurien sumat una quantitat milionària per la cantant. Res d’això, però, l’ha convençut per allunyar-se de la seva mare, donya Ana, que va sofrir un ictus el passat mes d’octubre.

«Mai s'havia parat a pensar quant l'estimava»

La preocupació de la Pantoja és tanta que ni tan sols va acudir al sopar de Nadal que organitzava Mediaset, ja que va preferir estar amb la seva mare. Un altre exemple seria l’aniversari de la seva néta Ana: la cantant va fer acte de presència i, després de poques hores, va tornar a casa amb donya Ana.

La seva mare l'ha acompanyat durant tota la seva carrera | Instagram

Fonts properes a l’artista han afirmat la raó per la qual no vol separar-se d’ella: «No sap quant pot aguantar la seva mare a la situació que es troba i vol estar tot el temps al seu costat. Està pendent d’ella 100% i només es mou del seu llit si és estrictament necessari».

La connexió amb la seva mare és indestructible. La cantant ja va parlar sobre abandonar ‘Supervivientes’ per poder veure-la, ja que s’estava adonant del molt que l’estimava i la trobava a faltar. Després de l’ictus del passat octubre, aquesta idea s’ha reforçat encara més. Segons les fonts properes a l’artista han assegurat que «ho està passant malament. Mai s’havia detingut a pensar quant l’estima i s’ha adonat que és important per ella».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari