Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge primer pla de Melani Olivares

Melani Olivares revela els seus problemes econòmics i assenyala Yolanda Ramos

Melani Olivares va necessitar ajuda de l'actriu catalana Yolanda Ramos

Melani Olivares està fent promoció del seu nou llibre. 'Momentos Re'  és una obra on l'actriu catalana es mostra tal com és amb una sèrie de textos autobiogràfics i fotografies sense editar. 

El passat mes de juny va llançar el llibre a la venda i ara està visitant diversos platós per a ser entrevistada. En una de les seves intervencions, s'ha sincerat respecte a una situació que va travessar fa uns anys.

Va perdre la feina per la pandèmia

En una entrevista per El Mundo, l'actriu de Badalona ha recordat un moment molt dur de la seva vida que va arribar arran de la crisi sanitària. 

La Covid-19 va fer que tot es congelés. Molts llocs de treball van tancar i les persones es van quedar al carrer. Fins i tot li va passar a actrius com Melani, que d'un dia a l'altre es va trobar sense feina.

I és que el sector del cinema, així com la gran majoria de sectors, va quedar molt afectat a causa de la crisi sanitària i de les dures restriccions que es van imposar.

Demanava diners als seus amics

Melani Olivares va intentar fer front a la situació amb optimisme i prendre-s'ho com una oportunitat per renovar-se: «Que et truquin no depèn de tu, i has d'estar preparat  per a quan arribi l'oportunitat estar a full i que el treball no se l'emporti un altre», explica.

Mentre no tenia ingressos, alguns amics seus, com la Yolanda Ramos, li van deixar diners. «Quan la cosa es va posar dura, vaig demanar diners als meus amics: Yolanda Ramos, Carmen Machi, Willy Toledo... I com són fantàstics, me'ls van deixar», confessava la catalana.

Fotomuntatge de Melani Olivares i de Yolanda Ramos
L'actriu de Badalona va demanar ajuda econòmica a Yolanda Ramos | Europa Press

Una temporada desagradable

El 2020 va arribar la pandèmia mundial i Melani Olivares es va quedar sense font d'ingressos. Va aguantar el que va poder amb els seus estalvis, però quan tenia l'aigua al coll va haver de recórrer als seus amics per a poder sobreviure.

Gràcies a la gran confiança i amistat que es tenien,  Yolanda Ramos, així com altres dels seus amics, li van deixar els diners sense cap mena de problema. Un cop passada la crisi, Melani Olivares va recuperar la seva feina i va poder tornar el favor als seus companys.