Felip i Letícia, a punt de celebrar l'aniversari de noces més trist que recorden

Aquest divendres els monarques compliran 16 anys de casats

El rei Felip i la reina Letícia
Felip i Letícia celebren 16 anys de matrimoni en mig de la crisi del coronavirus | Catalunya Diari

El dia 22 de maig de 2004 a la catedral de l'Almudena, els actuals reis d'Espanya van contraure matrimoni en un casament històric marcat per la intensa pluja. Ara, 16 anys després, aquest aniversari arriba en un dels moments més complicats de la història de la corona espanyola.

Aquell plujós dia primaveral pocs haurien vaticinat que la Casa Reial estaria passant pel pitjor moment de la seva història 16 anys després. El tron ha estat posat en escac no només per la crisi del coronavirus, sinó per les informacions relacionades amb el rei Joan Carles. L'emèrit té molt poca relació amb el seu fill i la seva nora des que Feliprenunciés a la seva herència, cosa que va marcar un abans i un després en la monarquia espanyola.

Dos aniversaris seguits sense celebració

Sembla que els aniversaris dels reis estan una mica mala sort, ja que l'any passat no van poder gaudir junts pel fet que el 21 de maig començava la XIII Legislatura al Congrés dels Diputats, motiu pel qual es va modificar l'agenda oficial de la Casa Reial.

Aquest any tot ha canviat radicalment, i és que la vida dels reis és completament diferent, tant que ja no existeixen rumors sobre possibles baralles entre els dos. Això és perquè els titulars els ha acaparat Joan Carles, concretament els seus múltiples escàndols que han acabat amb la paciència de Felip.

El pitjor aniversari dels reis

Per si no n'hi hagués prou, el setzè aniversari dels monarques arriba enmig d'una pandèmia, que té al país confinat per tractar de no propagar el coronavirus. A causa de les circumstàncies, és més que obvi que els reis passaran aquest dia junts a casa, ja que no tenen compromisos fora de la Zarzuela.

El que està clar és que ni Felip ni Letícia tindran moltes ganes de celebracions, i els motius són molts. La Casa Reial està sent assenyalada pels escàndols de Joan Carles,la no implicació de les nenes a la pandèmia, les crítiques del govern al rei, la fragmentació del país i, per conseqüència, la gran crisi que s'acosta a tot Espanya.

No s'espera que aquest 22 de maig hi hagi una celebració a la Zarzuela.  Tot i això, segur que celebraran els seus 16 anys com a matrimoni reial; un futur que pocs imaginaven, ja que la parella ha estat molt qüestionada des de l'inici de la seva relació.


Comentaris

envia el comentari