L'últim adeu: Així serà el comiat d'Álex Lequio

Avui serà traslladat el cos d'Álex Lequio fins a Madrid

Ana Obregón instants abans d'assistir a l'tanatori
Ana Obregón es dirigeix a tanatori a vetllar al seu fill | Catalunya Diari

Álex Lequio moria el passat 13 de maig a Barcelonaa causa d'un Sarcoma d'Ewing al qual es va enfrontar durant 2 anys. Ahir, passades les quatre de la tarda, Ana Obregón sortia del pis llogat a Barcelona en el qual s'havien tancat ella i Alessandro Lequio durant tota la nit i el matí, i posava rumb al tanatori barceloní Sancho d'Àvila, on descansen les restes mortals d'Álex Lequio, agafant un taxi.

 

El cos d'Àlex Lequio serà enterrat a Madrid

D'aquesta manera Ana Obregón iniciava els tràmits per al trasllat del cos del seu fill a Madrid, que està previst per avui divendres, i podia seguir vetllant al seu fill, que es trobava en una sala asèptica on es permetia l'entrada de fins a 3 persones.

 

Les germanes d'Ana han estat al seu costat des de dies abans que Álex morís, fent-li costat i donant-li tot el seu suport en aquests moments tan durs. A més, l'enterrament serà més desolador si és possible per culpa de la pandèmia del coronavirus, perquè només podran assistir-hi un màxim de 15 persones.

 

A això se suma l'immens dolor pel qual està travessant Ana, qui li dedicava unes paraules a Twitter al seu ja mort fill,«s'ha apagat la meva vida», que plasmaven el gran buit que li ha quedat després de la seva marxa.


Comentaris

envia el comentari