Una coneguda periodista, ingressada en estat greu a l’hospital

La periodista va sofrir un accident el passat 8 de febrer que va deixar-la inconscient

La periodista Emilia Landaluce, redactora de 'El Mundo'
La periodista es troba inconscient i ingressada des del passat 8 de febrer | El Mundo

El diari ‘El Mundo’ travessa una dura etapa entre els seus professionals. Feia uns dies moria David Gistau, un dels seus periodistes de referència. Ara, la redacció continua amb els seus malsons després que una de les seves periodistes es trobi ingressada a l’hospital.

Es tracta d’Emilia Landaluce, qui porta inconscient des del passat 8 de febrer. Emilia va sofrir un accident al seu domicili en el qual va caure per unes escales, provocant-li un traumatisme molt greu amb ruptura de crani. Aquell accident va deixar-la completament inconscient i cinc dies després encara no ha despertat.

La seva vida no corre perill 

Ara per ara, però, els metges asseguren que la seva vida no corre perill. Tot i això, sí que han afirmat que la recuperació de la periodista està resultant més lenta del que s’esperava en un principi, però no perden l'esperança. 

Landaluce es trobava en un bon moment professional quan va tornar a ‘El Mundo’ l’any 2015, i no ocultava la seva alegria per tornar a la redacció: «Em sento molt afortunada per tornar a ‘El Mundo’, essencialment pel seu compromís per la independència i la informació», explicava aleshores. «Per a mi, escriure a la secció de referència del diari amb més influència d’Espanya era un somni des que era nena», assegurava emocionada.

També et pot interessar...


Comentaris
Maria del Mar
Lo mismo decían de Gistau al principio, que no corría peligro.

envia el comentari