L'esplanada del pàrquing de Filadors de Torredembarra tancarà des de dilluns

S'hi han de fer treballs d'impermeabilització per evitar filtracions a dins de l'aparcament

A partir d'aquest dilluns, 18 de març, no es podrà aparcar a l'esplanada superior del pàrquing soterrani del carrer dels Filadors de Torredembarra. La Regidoria de Governació de l’Ajuntament de la Torre ha informat aquest dijous, 14 de març, que l’esplanada superior de l’aparcament del carrer dels Filadors  restarà tancada a partir d’aquest pròxim dilluns, amb motiu d’uns treballs d’impermeabilització per evitar filtracions al pàrquing soterrani. 

L'aparcament subterrani del carrer dels Filadors segueix obert de manera gratuïta

Cal recordar que l’aparcament subterrani del carrer dels Filadors continua estant obert de manera gratuïta. Quan s’hagi finalitzat el procés de concessió de les places d’abonament,que es preveu per al mes d’abril, l'aprcament dels Filadors ja entrarà en marxa amb total normalitat. De fet, en aquests moments,  ja s’estan formalitzant els contractes corresponents amb les persones que han obtingut la concessió.

Els treballs d'impermeabilització de l'esplanada han de servir, doncs, per evitar que hi hagi filtracions d'aigua cap al pàrquing subterrani  i per garantir, així, una correcta prestació del servei de lloguer i de zona blava que es preveu.

Només un cop fetes les concessions de les places de lloguer i entrat en vigor aquest servei, previsiblement, com diem, el pròxim mes d'abril, es posarà en marxa la zona blava. Això vol dir que, almenys durant unes quantes setmanes més, el pàrquing del carrer dels Filadors continuarà sent gratuïtL'obertura de l'aparcament de franc es va fer a principis de setembre, per compensar la pèrdua de places al carrer de Pere Badia quan es van iniciar les obres de remodelació.

Amb la fi dels treballs, cap al 20 de desembre, es recuperaven les places de pàrquing a Pere Badia i també el solar situat al carrer de Lleida, però el govern manté els aparcaments gratuïts a Filadors i ho farà, doncs, fins que no entrin en vigor les places de lloguer i, just després, les de la nova zona blava.

També et pot interessar