Juan Carlos Girauta, ex de C's, i Laura Borràs, diputada de JxCat

Forta discussió a crits i en directe entre Borràs i Girauta: «Ja no soc català»

L'ex de Ciutadans ha titllat la diputada de JxCat de «xenòfoba i racista»

El 'Todo es mentira' de Risto continua regalant cara a cares de màxima tensió.El presentador català està de baixa per accident, però el programa no s'atura i aquesta vegada els ha tocat veure's les cares a Juan Carlos Girauta i Laura Borràs, precisament el dia en què el rei obria legislatura.

«Hi ha consens que el rei no representa la societat catalana», deia la diputada de JxCat. Paraules davant les quals esclatava Girauta, que ja va protagonitzar una forta esbroncada amb Pilar Rahola a principis de gener, tot i que aquella acabava en abraçada entre els dos després que Risto posés una mica de pau.

Girauta esclata i ja no vol «ser català»

«Mentida! El partit de la senyora Borràs considera que els que no són secessionistes no són catalans. El problema és de supremacisme», etzibava l'ex de Ciutadans i col·laborador del programa. «Jo ja no sóc català perquè vostès m'han amargat la vida com a català. Jo no vull ni ser-ho», afegia, mentre la discussió pujava de to.

«Ja no vull sentir-me català», insistia Girauta, titllant Borràs de «xenòfoba i racista».  La diputada de JxCat li recordava que no milita en cap partit i que ells «no reparteixen «carnets de bons i dolents», que català és qui se'n sent. «Quan algú necessita insultar, no té arguments.  Pensava que era una entrevista sense interrupcions del senyor Girauta, que segresta l'audiència», afegia.

La xarxa es posiciona

L'ex de Ciutadans posava el toc final a l'enfrontament, dirigint-se directament a la de JxCat amb contundència: «Em resulta desagradable parlar amb vostè. M'agradaria que no aparegués una colpista a televisió cada dia, senyora». La tensió viscuda en directe, a més, s'ha traslladat a la xarxa, on molts usuaris s'han posicionat a favor d'un o l'altre, mostrant també clara divisió, com els protagonistes de la disputa.

 

També et pot interessar...