Fani, de 'La isla', ho dona tot en una discoteca de Madrid

Fani s'ho ha passat la mar de bé en el seu primer esdeveniment professional

Fani, la participant amb més popularitat del programa
Fani ha guanyat molta fama arran de la seva infidelitat a Christofer, a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

‘La isla de las tentaciones’ ha suposat un ‘boom’ que ha traspassat l’àmbit de la televisió i s’ha colat, amb el crit d'«Estefanía!», a l’entrega dels premis Goya, al programa d’’OT’, i fins i tot se n’ha fet una cançó. Fani, la protagonista del crit viral del moment, que va posar les banyes a la seva parella Christofer durant el programa, amb qui tenia una relació des de feia 7 anys, és a qui més l’ha transformada el ‘reality’, ja que ha passat de l'absolut anonimat, a ser un dels personatges més buscats del moment.

 

Fora de control en una discoteca madrilenya

Encara que molta gent està en contra de la infidelitat de Fani, molta altra ha convertit la concursant en la seva nova heroïna, i la seva fama creix com l’espuma a cada capítol que s’emet de ‘La isla de las tentaciones’, en què es veu com cada cop va més enllà fins a arribar al punt que, en l’última entrega del programa, va decidir  mantenir relacions sexuals amb el seu ‘temptador’, Rubén.

Així doncs, Fani ha decidit no desaprofitar la seva popularitat, i el darrer cap de setmana va gaudir del seu primer esdeveniment professional en una discoteca de Madrid, on ho va donar tot i va gaudir d’un bon bany de multituds. En les imatges que va emetre el programa ‘Socialité’ a Telecinco, se la veu molt desinhibida, una Fani pletòrica que balla la cançó que duu el seu nom, totalment entregada al seu públic que l’ovaciona.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari