Una concursant estrella de ‘La Isla’, a ‘Supervivientes’

En qüestió d’unes hores podria firmar el contracte per viatjar cap a Hondures i participar en la nova edició del ‘reality’

Fani, la participant amb més popularitat del programa
Fani ha guanyat molta fama arran del seu pas per 'La Isla de las Tentaciones' | Telecinco

Christofer i Estefanía són els concursants de ‘La Isla de las Tentaciones’ que més estan en boca de tothom. El programa de Mediaset ha causat furor i dia rere dia coneixem més detalls de què va passar entre les parelles, mentre s’especula si actualment continuen juntes o no. Ara per ara, sabem que Christofer ha deixat la feina i que potser no hauria d’haver anat a ‘La isla’, mentre que Fani sembla haver-se habituat molt ràpidament a la fama i ja ha concedit una entrevista, però el més sorprenent és la notícia que ha avançat en exclusiva ‘YoTele’ i és que participarà a ‘Supervivientes’.

Podria confirmar-se la seva participació aviat

Està previst que la nova edició de ‘Supervivientes’ s’estreni el pròxim 20 de febrer i que els concursants viatgin a Hondures durant la segona setmana del mes, segons el citat mitjà. Així, la productora està tancant la selecció de concursants i als primers confirmats, el català Albert Barranco i Rocío Flores, podria sumar-se Fani, ja com tota una ‘celebrity’ gràcies a la fama aconseguida a ‘La Isla’.

Fani podria ser una de les concursants de ‘Supervivientes’ i en qüestió d’unes hores podria firmar el contracte per participar que li ha ofert. A més, s’han posposat diversos ‘bolos’ en discoteques d’Espanya que tenia aparaulats, segons el citat portal d’informació. Així doncs, durant les pròximes hores i dies continuarem esperant amb candeletes que es confirmin tots els noms de la nova edició del ‘reality’ i la primera entrevista que concedirà Christofer a Cuatro aquest divendres.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari