ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Christofer, esgotat: el cop més dur que ha rebut en anys

Fani va ser al costat de Christofer durant un dels pitjors moments de la seva vida

Christofer, un dels participants de 'La isla de las tentaciones'
El germà de Christofer ha confessat que el concursant ho està passant molt malament | TELECINCO

L'últim programa de 'La isla de las tentaciones' va ensenyar un moment que tot el país esperava, pràcticament, des que va començar aquest nou format. La foguera de la confrontació entre Fani i Christofer va acabar de la pitjor manera possible: ell, destrossat i tornant solter a Espanya; ella, feliç per poder-se quedar uns dies més a l'illa i continuar la seva història amb Rubén.

Milions d'espectadors s'uneixen cada setmana per comentar aquest 'reality', i Christofer s'ha tornat un dels seus personatges més virals. La infidelitat d'Estefania al cap de poques setmanes de començar el repte van fer que tothom comencés a sentir llàstima per Christofer, qui no ha sabut portar la fama tan bé com la seva exparella, la qual no té problema en deixar-se veure públicament ballant per les discoteques de Madrid.

Fani, un suport imprescindible per Christofer

Tot i que ahir es va fer oficial la tornada de Christofer a Espanya, ell encara no s'ha pronunciat sobre aquesta infidelitat. Contràriament, ha estat la seva família la que ha hagut de sortir en la seva defensa i, sorprenentment, també treient llances a favor de Fani. 'Sálvame' va contactar amb Allan, el germà de l'afectat de l'illa, per preguntar-li com es trobava Christofer amb aquesta sobtada fama.

«M'ha sorprès veure al meu germà a 'La isla de las tentaciones' perquè ell de perfil baix, és feliç amb la seva fina, els seus amics, la seva casa, la familia» explicava Allan. Tot i que encara segueixen tenint estima cap a Estefania, la família no s'ha mantingut al marge en tota aquesta situació: «El meu germà sempre ha estat l'home més fidel del món. La meva mare està malament amb tot això, sap com és el meu germà i per ella la culpable sempre serà Fani», comentava Allan als espectadors de 'Sálvame'.

Sens dubte, Christofer té raons de sobra per penedir-se d'haver acudit al 'reality' en primer lloc. Ara, amb l'emisió del programa i la seva viralitat, ha hagut de fer vacances a la seva feina perquè diverses persones s'havien apropat al seu restaurant per repetir-li el seu famós crit: 'Estefanía'. El seu germà també confirma que la situació se li ha quedat gran al concursant: «El meu germà ho està passant malament, és un tema d'ells, han de parlar-ho. Un engany públic és el que més mal fa perquè quedes com el banyut d'Espanya». 

Christofer i Fani, concursants de 'La isla de las tentaciones' que feia 7 anys que estaven junts
Christofer i Fani tenien una relació de 7 anys quan van entrar al concurs | Telecinco

«No serà més ximple o menys home per perdonar a Fani»

Tot i saber que el programa va ser gravat l'estiu passat, els concursants han de dissimular per mantenir el misteri del final del reality. D'aquesta manera, ja s'ha fotografiat a Christofer i Fani junts, fet que fa més que possible que la parella s'hagi reconciliat. Allan, per la seva banda, no veu res negatiu en un possible perdó de Christofer: «El meu germà no serà més ximple o menys home si se li dóna una segona oportunitat a Fani, tots cometem errors». 

Fani ha significat molt per Christofer, sobretot després que ella fos un pilar fonamental per ell després de la mort de la seva germana. «Fani em va donar suport quan va morir la meva germana, i també va ser un gran suport pel meu germà», comentava Allan. Ara caldrà esperar a la sorpresa que té preparada Telecinco amb la final de 'La isla de las tentaciones', on les parelles es reuniran mesos després per parlar de què va suposar per la seva relació el pas pel concurs. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari