YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Isabel Pantoja confessa el seu penediment més gran

La matriarca del clan ha visitat el plató de 'Volverte a ver' i no ha dubtat en explicar els seus pensaments més íntims

Isabel Pantoja a Sevilla el 23 de novembre de 2019
Isabel Pantoja confessa el seu penediment més gran | Catalunya Diari

Isabel Pantoja torna a estar de moda. La tonadillera ha estat notícia al llarg de les últimes setmanes, bé sigui pels problemes de salut que pateix la seva mare com per la inesperada reconciliació que ha viscut amb la seva filla. Ara, però, ho és per un altre motiu, i és que la matriarca del clan Pantoja ha confessat un dels seus pitjors penediments, el qual guarda relació amb un exmembre la seva família: el seu exgendre Omar Montes.

c

Isabel Pantoja confessa el seu pitjor penediment

Ha estat durant la seva visita al programa 'Volverte a ver' on la tonadillera ha estat preguntada per la seva opinió sobre si li agradaria que Omar arreglés les seves diferències amb Chabelita i, d'aquesta manera, es tornés a convertir en el seu gendre.

«Home, això no t'ho puc dir, no et puc dir que m'hauria agradat», començava expressant Isabel. Amb tot, la cantant ha canviat ràpidament d'opinió, afegint el següent: «Sí, però no t'ho puc dir».

És aleshores quan la Pantoja ha fet una confessió que ningú esperava, fent patent el següent: «Em penedeixo d'haver dit d'ell que no el volia com a gendre, i no em penedeixo de gairebé res de la meva vida, però d'això sí».

Isabel Pantoja es desfà en elogis cap a Omar

La cantant, però, no ha volgut quedar-se aquí, i ha dedicat unes boniques paraules al que un dia fos xicot de la seva filla Isa. «Omar estima molt al meu fill, a la meva família. És noble, i els meus germans i la meva família l'adoren», expressava Isabel Pantoja, visiblement emocionada. 

A més, la cantant ha recordat que la seva amistat amb Montes va ser una de les coses més boniques que es va endur de 'Supervivientes', i fins i tot ha arribat a insinuar una possible col·laboració musical amb l'autor d''Alocao': «M'agrada la seva música, en tenim una 'liada' que per a què t'explico... No puc dir res més».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari