'Moments en família', la fotografia de Jordi Cruz que ha disparat els rumors

El català ha provocat molts comentaris a Instagram amb la imatge publicada per 'Masterchef'

El xef català Jordi Cruz en el programa 'MasterChef'
Jordi Cruz i la seva última foto deslliguen rumors| TVE

El xef català Jordi Cruz té alguna cosa especial. El popular cuiner combina les seves tres estrelles Michelín al restaurant barceloní 'Àbac', amb la seva participació activa al programa de TVE, 'Masterchef'. Cruz és el membre del jurat més seriós, però també és el que té més seguidors fora del programa.

Fa uns mesos que Jordi Cruz manté una relació amb Rebecca Lima, l'arquitecta brasilera. De fet, ella mateixa va confirmar en diverses publicacions al seu Instagram, que ara té privat, però que va mantenir públic durant un temps. El passat mes de novembre, Lima publicava una imatge dels dos amb un bonic escrit: «Ets tu. Ho sé. Ho vaig saber. Et vaig reconèixer. Ets. Des de fa moltes coincidències. Ets. Des d'abans de trobar-te. Ho sé, amor. Ets tu». 

Una publicació que va deixar clar que la relació entre el català i la brasilera va vent en popa. En l'última edició de 'Masterchef Junior', Rebecca va sorprendre'l apareixen en un moment del programa. I ara, una última publicació del programa, on apareix Jordi Cruz en una tendra imatge, ha tornat a encendre les xarxes i tots els rumors s'han disparat.

Jordi Cruz, futur pare?

L'última publicació de 'Masterchef' a l'Instagram es titula «Moments en família». En aquesta, hi apareixen Jordi amb Albert, el popular concursant de Tarragona de l'última edició dels petits cuiners. El cuiner català té 41 anys, mentre que la seva parella acaba de fer-ne 26. Ara, faltarà veure si la relació avança, però ja són molts els que, veient la foto de Jordi amb Albert, visualitzen a Cruz sent el que popularment es coneix com un «padrazo». 

Una cosa és clara, només fa falta veure al cuiner en els últims programes de l'edició 'junior' passada per veure com Jordi seria exactament així, un gran pare. Potser la paternitat és una manera de veure un Jordi Cruz menys dur i que es converteixi en un membre del jurat més tendre. Bromes a part, queda clar que darrere de la imatge de persona seriosa, s'amaga un cuiner molt pròxim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Momentos en familia.

Una publicación compartida de Masterchef España (@masterchef_es) el

La parella del cuiner, Rebecca Lima, a ja no és cap desconeguda. Amb només 26 anys, és arquitecta, empresària i està molt ficada en el món de la moda. Cal recordar que Jordi Cruz va estar durant gairebé deu anys amb Isabel Jiménez, però sembla que ja forma part d'una altra vida.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari