Jorge Javier Vázquez se’n va de la llengua i arruïna una impactant exclusiva: «Se m’ha escapat»

El presentador no s'ha adonat que la informació que estava compartint encara no s'havia fet oficial

Les festes de Nadal s’han acabat i, potser, algunes celebritats encara necessiten una mica més de descans per aclarir les seves idees. És el cas de Jorge Javier Vázquez, qui va gaudir d’unes vacances en solitari abans de tornar a la seva rutina a Telecinco.

El passat dissabte se’l veia al capdavant de ‘Sálvame Deluxe’. El programa pintava a èxit, sobretot amb l’entrevista a la política Cristina Cifuentes i la baralla protagonitzada entre Belén Esteban i Mila Ximénez després de la participació d’aquesta última a ‘GH VIP 7’.

Adara i Gianmarco es retrobaran per aclarir la seva relació 

Els col·laboradors es trobaven comentant la novetat que s’estrena aquest diumenge a Telecinco, ‘Tiempo de descuento’.  El programa és l’última aposta de la cadena per donar marge a la marca ‘Gran Hermano’, un nom amb molta mala reputació després del ‘Cas Carlota’. Tot i això, aquest nou concurs tornarà a ajuntar els concursants de l’última edició del ‘VIP’, presumptament per resoldre els problemes que es van iniciar a Guadalix.

La sorpresa, però, era que no participarien tots ells. Si bé alguns dels noms ja es van confirmar, faltava per saber si alguns dels concursants que més joc han donat a la casa participarien en aquesta nova aventura. Ha estat en aquell moment quan Jorge Javier Vázquez, totalment relaxat i aliè a l’exclusiva que estava per anunciar, afirmava que «Adara es retrobarà demà amb Gianmarco».

El català seguia amb el que estava explicant sense adonar-se de la bomba que havia etzibat. No ha estat fins que la seva companya Belén Esteban li preguntava si això confirma la presència d’Adara a la casa que el presentador ha començat a pensar en les seves paraules. Després d’uns segons de reflexió, Jorge Javier ha acceptat la seva situació sense retorn: «Se m’ha escapat».

Després dels aplaudiments i crits del públic que no podien creure l’exclusiva que casualment havia espifiat el presentador, els col·laboradors han volgut continuar com si res passés. El català, però, no s'ha donat per vençut i ha intentat reconduir la situació sense cap èxit: «Bé, potser no es retroben demà...» ha intentat començar. «Vull dir, potser entren els dos a la casa i no es veuen», concloïa el presentador. Afortunadament per Jorge Javier, els usuaris han agraït aquesta pifiada i l'exclusiva no ha arruïnat l'expectació, ja que es podrà esbrinar el nom de tots els concursants en tan sols unes hores. 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari