Toni Soler no es disculparà per la paròdia de la 'Poli Band'

L'humorista afirma que «no entén» el motiu de la denúncia
Toni Soler assegura que no «es sent inclinat a demanar disculpes» per la paròdia de 'Poli Band' | Catalunya Diari

El director del 'Polònia', Toni Soler, ha assegurat que no demanarà disculpes per la versió que el programa d'humor va fer de de la cançó 'Boy Band' de Manel, perquè entén que és una «paròdia divertida».

 

En declaracions a RAC1, l'humorista afirma que no entén la denúncia CSIF i espera que no tingui conseqüències jurídiques perquè no volen ser «màrtirs de cap causa». Soler, que sí que va disculpar-se pel gag de l''Està passant', creu que les denúncies no poden desvincular-se dels atacs contra TV3, que provenen «fonamentalment» de l'àmbit polític però que ara també són «jurídics».

 

 

Creu que és una forma d'atacar al canal

«Atacar el 'Polònia' és una manera d'atacar TV3», ha insistit. Per això, reitera que no tiraran «la tovallola» per no complaure els que voldrien veure la televisió pública catalana «tancada» o convertida en un canal «marginal».

 

Per Soler, en relació també a anteriors denúncies, assegura que provoquen «més ganes de fer humor» i només li fa por que suposin un «retrocés» en «l'alt llistó» de tolerància cap a l'humor que «entre tots» s'ha anat conquerint. Davant d'això, insisteix que continuaran dient tot el que creguin en els seus programes «mentre existeixin». «Esperem que el dia en el qual no existeixin no arribi», ha conclòs.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Televisió