Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plànol general del plató de 'Telenotícies vespre' de l'emissió del passat dissabte 8 de juliol de 2023

TV3 es renova i anuncia un nou canvi als Telenotícies

Al setembre arrencarà la temporada televisiva i la periodista començarà la seva nova feina

De tant en tant la plantilla de TV3fa una renovació i canvia les cares dels diferents espais televisius. Ja ho vam veure amb Danae Boronat, quan va agafar el relleu a Joel Díaz al 'Zona Franca'. Una decisió que no va ser gaire ben rebuda pel públic, que va donar al programa uns resultats molts baixos.

O com a exemple més recent, i amb un final no tant tràgic, tenim la substitució d'Helena Garcia Melero al 'Tot es mou'. La periodista Sara Loscos va conduir el programa fins que Melero no va tornar de les seves vacances.

Aquesta vegada, però, el canvi s'ha produït a una ciutat estrangera i el podrem veure als 'Telenotícies'.  Isabel Galí ha estat nomenada la nova corresponsal de TV3i de Catalunya Ràdio a la ciutat parisenca.

Isabel Galí ha dedicat 25 anys a TV3

Després d'un llarg procés de selecció intern, Galí ha aconseguit fer-se amb el lloc de corresponsal a París en la pròxima temporada televisiva. Així ho ha anunciat la Corporació Catalana dels Mitjans Audiovisuals (CCMA) aquest dimarts.

Amb 52 anys, Isabel Galí és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Màster en Relacions Internacionals, Cooperació i Dret Comunitari per la Universitat de Barcelona.

Imatge periodista Isabel Galí
Isabel Galí serà la nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París | TV3

Ha estat treballant per a TV3des del 1998 i els seus inicis es troben en la redacció dels telenotícies. A poc a poc va anar escalant fins a fer-se en la corresponsal de la cadena catalana en les delegacions de l'Orient Pròxim  (2004-2006) i a l'Amèrica Llatina (2012). En els últims anys s'ha dedicat a la redacció de la informació internacional del mitjà.

Després de dedicar gairebé  25 anys  a la cadena catalana, Isabel Galí comença una nova etapa com a corresponsal a la ciutat de París. Una feina que la periodista espera amb moltes ganes.

Galí substituirà a David Melgarejo, fins ara corresponsal de TV3 a París

Isabel començarà la seva nova feina al setembre i prendrà el lloc del seu antic company, David Melgarejo, que havia sigut la cara dels mitjans públics catalans a la capital francesa des del 2020.

Imatge David Melgarejo
David Melgarejo seguirà a TV3, però des de Madrid | Europa Press

En el cas de Melgarejo, continuarà sent un corresponsal de TV3però aquest cop s'establirà a la ciutat de Madrid per a seguir amb les seves labors professionals.