Bon Preu

La inauguració d'un Bon Preu a l’antic cinema Urgell crea 47 nous llocs de treball

L’obertura ha tingut lloc avui i la cadena substitueix així la zona ocupada pel mític cinema de Barcelona

Com ja es va anunciar fa uns mesos, la cadena Bon Preu ocuparia el lloc de l’antic cinema Urgell de Barcelona, un dels més importants de la ciutat. La cadena va passar diversos anys fins que va obtenir tots els permisos per poder realitzar les obres.

El projecte ha creat 47 llocs de treball i s’han invertit un total de 4,6 milions d’euros. Segons ha informat la companyia en un comunicat, el nou establiment es troba al barri Sant Antoni i té una superfície de 1.441 metres quadrats, a més de 22 places d’aparcament. Amb aquesta nova obertura, Barcelona ja disposa de 23 supermercats Bon Preu i un supermercat Esclat, de la mateixa cadena.

Un llarg procés per obtenir el projecte

El projecte per començar la construcció del nou establiment va arribar el passat mes de maig, i la inauguració prometia ser molt abans que la data final. L’ordre arribava després de mesos intentant substituir l’antic Urgell, tot i que  l’idea original provenia de 2017.

El supermercat de la companyia havia de ser inaugurat fa dos anys, però es va haver de parar a causa de  la presència d'uralita amb fibres d’amiant, un material prohibit des de 2002. Després de la retirada de les restes a la coberta, es va poder continuar amb la construcció fins a arribar a la inauguració d’aquest divendres.

També et pot interessar...