Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Josep Maria Bartomeu en una roda de premsa al Camp Nou

El refugi d'or de Josep Maria Bartomeu amb la seva xicota desconeguda, Gemma

L'expresident blaugrana va passar per un complicat divorci a principis d'any

Josep Maria Bartomeu ja mira el FC Barcelona des d’una perspectiva llunyana. Després d’intentar aferrar-se al càrrec el màxim temps possible i que la Generalitat acceptés celebrar el vot de censura els dies 1 i 2 de novembre, el català ha dimitit. S’acaba així una de les etapes més confoses del club blaugrana, on els seus èxits s’han vist col·lapsats per les polèmiques que continuaven rodejant el seu president.

La seva dimissió ha estat una notícia molt esperada per alguns fanàtics del club, qui ja feia mesos que desitjaven que es prengués una decisió a la directiva del Barça. Fins i tot la periodista catalana Pilar Rahola ha compartit un vídeo on qualifica de «desastre» la gestió de l’expresident blaugrana i demanava «que vingui un cicle nou i retorni la glòria al Barça».

Un mal tràngol professional i personal per a Josep Maria Bartomeu

I mentre aquesta glòria arriba al club, Josep Maria Bartomeu es refugia en el seu amor i en els seus negocis. Segons informa el mitjà ‘Informalia’, l’expresident culer dirigeix un grup industrial d’enginyeria que proporciona passarel·les a vaixells i avions. Aquest grup ha arribat a facturar 20 milions d’euros, raó per la qual manté un matalàs econòmic important que l’ajudarà després de la seva dimissió.

Bartomeu no només passa per un dels seus pitjors moments professionals, sinó que a més aquest any 2020 ha viscut un important divorci. El fins ara president blaugrana va separar-se poc abans del confinament de març de Marta Frías, la seva esposa des de feia 20 anys. Amb ella també comparteix dos fills, Víctor i Jan.

No només va patir un trist desenllaç amb qui havia estat l’amor de la seva vida, sinó que també va significar una garrotada econòmica. La seva exesposa li va demanar quatre milions d’euros per la separació, però mai van poder arribar a un acord.

Bartomeu es refugia en la seva parella, Gemma de Vicente

El confinament va arribar i, segons van avançar a ‘Informalia’, Josep Maria Bartomeu afrontava el procés de divorci amb un nou amor: Gemma de Vicente. Ara, el mateix mitjà ha compartit més detalls sobre la dona que ha enamorat un dels empresaris més polèmics dels últims anys.

Gemma de Vicente és diversos anys més jove que la seva parella i, igual que Bartomeu, també està separada i té fills amb el seu anterior matrimoni. ‘Informalia’ afirma que de Vicente és familiar d’una treballadora del FC Barcelona i que actualment gestiona una botiga de roba a la zona alta de la ciutat comtal. Els fotògrafs van captar les primeres imatges fa dos anys, quan van acudir com a parella als partits de la Copa Davis que van jugar-se a la ‘Caja Mágica’ de Madrid.