Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un poble d'Espanya i una dona al capdavant amb bitllets d'euro a la mà

El poble d'Espanya que ofereix un sou de 2.000 euros i casa gratuïta

Un petit poble a la província de Valladolid s'ha convertit en una llum d'esperança per als que busquen feina

En un racó encantador de Castella i Lleó, Villalba de los Alcores s'ha convertit en el tema preferit dels que busquen canviar el seu ritme de vida. Aquest pintoresc poble, ubicat a la província de Valladolid, ha llançat una oferta difícil de rebutjar: una feina amb un sou proper als 2.000 euros mensuals i una casa gratuïta per viure.

Aquest paquet generós forma part d'un esforç per revitalitzar la comunitat i atraure nous residents, enfrontant-se a la creixent despoblació que afecta moltes àrees rurals d'Espanya.

Imatge de fons d'una persona amb papers i un ordinador i una altra amb bitllets dins d'un sobre i una emoticona d'una lupa
El poble de Villalba de los Alcores busca treballadors | realisticdesing, Pressmaster

Villalba dels Alcores: un oasi de tranquil·litat i oportunitats

Villalba de los Alcores és un poble amb una història rica i un entorn natural inigualable. Amb una població que amb prou feines supera els 400 habitants, aquest lloc ha decidit prendre mesures audaces per atraure nous veïns i donar un impuls a la seva economia local.

L'oferta llançada per l'ajuntament no només busca omplir una vacant laboral, sinó també aportar aire fresc a la comunitat.

Què ofereix l'oferta de feina?

L'ajuntament de Villalba dels Alcores ha obert una vacant que inclou un salari de 1.875 euros mensuals, un ingrés considerablement atractiu per a moltes persones.

El poble de Villacorta, amb una noia amb els polzes a dalt
Si et trasllades al poble, tindràs un habitatge gratuït i una feina ben remunerada | Wikipedia, Viktor Gladkov

Però el que realment distingeix aquesta oferta és la inclusió d'un habitatge gratuït, cosa que suposa un alleugeriment significatiu per als que busquen establir-se sense els alts costos associats al lloguer o la compra d'una casa.

El lloc disponible és a una finca rural i està destinat a dues persones, cadascuna de les quals rebrà un salari anual de 22.500 euros més gratificacions addicionals.

L'oferta, a més, especifica una jornada laboral completa amb un dia i mig de descans per setmana. Tot i que no es detalla el tipus de contracte, s'infereix que podria ser indefinit o temporal amb possibilitat d'extensió, basant-se en vacants similars observades anteriorment.

Aquesta ocupació en una finca rural a Villalba de los Alcores inclou tasques típiques de manteniment, com ara la cura del jardí i la neteja de l'allotjament. A més, l'oferta distingeix clarament entre les responsabilitats assignades a l'home i la dona.

Imatge de fons del poble Quintanilla de las Viñas al costat d´una imatge en primer pla d´un home amb gest d´aprovació i una altra d´una maqueta d´una casa amb bitllets de 100 euros al voltant
La feina que ofereix Villalba de los Alcores és en una finca rural | Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, Khosro, Getty Images

D'una banda, l'home ha d'assumir el rol de xofer, a més d'encarregar-se del manteniment de la piscina i l'àrea enjardinada. De l'altra, a la dona se li assigna l'organització de la llar, que inclou tasques com el rentat i planxat de roba, la cuina i l'atenció als convidats.

A més, tots dos han d'estar preparats per col·laborar en la realització de compres i en l'atenció als hostes quan sigui necessari, així com participar en les feines de neteja general del lloc.

Requisits per aplicar a l'oferta

Per accedir a aquesta atractiva ocupació a Villalba de los Alcores, els candidats han de complir una sèrie de requisits. Primer, és fonamental que els aspirants estiguin disposats a mudar-se i establir la seva residència al poble.

D'altra banda, els candidats han de tenir un permís de treball vigent i almenys dos anys d'experiència en funcions semblants. Per apuntar-s'hi, només cal accedir al portal Milanuncios, a l'oferta 'Matrimonio de guardeses en Valladolid'.