Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Toni Soler, presentador de TV3

El polèmic gest de Toni Soler després de ser imputat pel gag del Rocío de TV3

Els protagonistes de l'sketch han esclatat a la xarxa

La sàtira que va fer el programa 'Està passant' sobre la Verge del Roció el passat 6 d'abril no només li està sortint cara a TV3, sinó també als presentadors que han protagonitzat tot aquest centre mediàtic. Toni SolerJair Domínguez i Judit Martín han estat citats a declarar per un possible delicte d'injúries arran del gag.

La realització de l'sketch, que simulava una entrevista amb la Verge, va provocar molt rebombori des del primer moment, fins al punt que el programa va rebre denuncies. Segons ha informat l'ACN, els denunciants, l'associació d'Advocats Cristians, l'sketch presentava frases que eren clarament vexatòries i ofensives, sobretot les de contingut sexual.

A més, els denunciants van incloure en la denúncia les reaccions contràries de diversos partits polítics, sobretot d'Andalusia, i representants de l'Església, i el fet que Soler no s'hagi volgut disculpar. 

Els protagonistes, citats a declarar

Segons ha informat la CCMA, el jutjat d'instrucció número 5 de Sant Feliu de Llobregat ha citat a declarar els protagonistes del gag. Els periodistes Toni Soler, Jair Domínguez, i l'actriu Judit Martín hauran d'anar a declarar el pròxim 27 d'octubre a les 10:30 h per la querella que va presentar l'associació d'Advocats Cristians. 

La jutge va admetre el tràmit en considerar que el gag pot ser constitutiu d'un delicte d'injúries i, és per això que, els tres investigats estan citats a declarar el pròxim mes d'octubre.

Toni Soler i Jair Domínguez amb la Verge del Rocío, a l'Està Passant
Els protagonistes han reaccionat després de conèixer que hauran d'anar a declarar. | TV3

«No penso gastar benzina per anar a declarar»

Després que s'hagi fet pública la notícia, els protagonistes del centre mediàtic han reaccionat a través de Twitter. Jair Domínguez han reaccionat a la notícia, mentre que Judit Martín ha agraït les mostres de suport que ha rebut. Jair Domínguez s'ha mostrat clar i concís: «M'hi hauran de dur amb cotxe patrulla perquè no penso gastar benzina per anar a declarar».

El director del programa, Toni Soler també ha reaccionat a la notícia. Ha optat per fer-ho amb un: «Verge santa!». 

Des que va començar tota la polèmica per l'entrevista a l'actriu disfressada de Mare de Déu del Rocío, segons la CCMA «el gag és un símptoma de qualitat democràtica i assegurant que la cadena ha fet sempre humor per damunt de tot, i ho continuarà fent».