Álex Lequio rep una dura notícia per culpa del coronavirus

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio va patir una recaiguda en el càncer que pateix

Álex Lequio durant l'esdeveniment 'The Petite Fashion Week' a Madrid
Álex Lequio rep una dura notícia per culpa del coronavirus | Catalunya Diari

Álex Lequio torna a ser a casa. El jove, que un mes enrere feia saltar totes les alarmes arran d'un nou ingrés per una recaiguda en el càncer que pateix, ha deixat l'hospital per traslladar-se fins a la seva residència habitual, després que l'equip mèdic que l'ha atès hagi determinat que era millor que el jove continués el tractament des de casa seva.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els primers indicis, al setembre

En aquest sentit, cal destacar que els primers indicis sobre la seva recaiguda van tenir lloc el passat mes de setembre, quan es va fer públic que Álex Lequiohavia patit un «contratemps» en la seva lluita contra el càncer.

Amb tot, el joveva poder continuar la seva vida amb normalitat, fins que unes setmanes enrere tornaven a saltar les alarmes perquè el jove havia hagut de ser ingressat novament a la Clínica Rúber Internacional de Madrid.

Un ingrés que fins i tot va portar el fill d'Ana Obregón a Barcelona, per poder continuar amb el seu tractament amb el doctor Baselga, que ja va tractar-lo durant la seva estança als Estats Units

Álex Lequio ha tornat a casa

Ara, però, el mitjà 'El Economista' apunta que Álex Lequio ha hagut de tornar a casa seva a conseqüència de la crisi sanitària que ha causat el coronavirus, que ha deixat els centres gairebé sense material disponible, a la vora del col·lapse sanitari

Així les coses, en un primer moment el jove havia restat ingressat a l'hospital perquè el càncer que pateix el converteix en part de la població de risc. No obstant això, ara el seu objectiu és mantenir-se confinat a casa, per tal d'evitar les possibilitats de resultar contagiat, tal com recull 'Semana'.

Per aquest motiu, Lequio està descansant a casa en companyia de la seva mare, tot i que el seu pare Alessandro també ha estat al costat del jove i la seva exdona, donant-se el màxim suport entre ells en un moment tan complicat


Comentaris

envia el comentari