La Fira de Santa Teresa del Vendrell exhibeix el bestiari de foc!

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 15 al 17 d'octubre de 2021

Una setmana més Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us porten els millors  plans  per aquest cap de setmana de setembre que arriba ple d'activitats!

El Vendrell celebra aquest cap de setmana la Fira de Santa Teresa, un esdeveniment que ajunta cultura popular, gastronomia i comerç en diversos espais del municipi. També és molt interessant, si acabeu de ser pares i mares o esteu a punt de ser-ho, passar per l'ExpoNadó que es realitzarà al Palau Firal de Tarragona. 

No us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

— Durant tot el cap de setmana el Vendrell celebrarà la Fira de Santa Teresa amb estands amb productes fets a mà, gastronomia i cultura popular.

La Fira ExpoNadó passa per Tarragona, pel Palau Firal, i és un dels imprescindibles per a les persones que hagin acabat de tenir un nadó o estiguin a punt de fer-ho.

La cartellera d'Ocine porta aquesta setmana una de les estrenes més esperades amb la segona entrega de Venom, i també torna Bardem amb 'El buen patrón'.

La tardor és una de les estacions més especials: el paisatge es transforma i també ho fa en molts punts de Tarragona, per això hem creat una llista amb els millors indrets naturals per visitar.

Un estand de fira amb assistents.
L'ExpoNadó ja va oferir una edició a Tarragona i va ser tot un èxit. | ExpoNadó

El Festival Accents segueix oferint concerts aquest cap de setmana: Albert Pla i el cantautor Rampaire actuaran a Resu, divendres i dissabte, mentre que diumenge Montse Castellà ho farà a Botarell.

— El Teatre Auditori del Morell rep tot un clàssic de la mà de la companyia Magatzem d'Ars. 'La casa de Bernarda Alba', de Federico García Lorca, en una nova cita del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi, arriba aquest dissabte 16 d'octubre.

La Diputació de Tarragona continua amb el iniciat el Cicle de Muntanya a l'Auditori amb cinema, xerrades i documentals.

La Fira de Santa Teresa del Vendrell exhibeix el bestiari de foc!
La Fira de Santa Teresa del Vendrell exhibeix el bestiari de foc! | Àngel Ullate

 

Valls ho té tot a punt per celebrar a partir del dia 19 la festa major de Santa Úrsula:  ja podeu consultar el programa d'actes i anar preparant-vos!

— Valls celebrarà, el dissabte dia 16 d’octubre, la tercera edició de la fira Altres Lletres.  Fira del pensament crític i l’acció conscient. 

Al Moll de Costa del Port de Tarragona podeu continuar gaudint amb diverses exposicions, com la del fotoperiodista Gervasio Sánchez.

Vinyes de tardor.
L'espectacle de les vinyes de tardor al Priorat és d'extrema bellesa. | Laia Solanellas