Imatge d'una estampa de tardor

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 8 al 10 d'octubre de 2021

Una setmana més Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us porten els millors  plans  per aquest cap de setmana de setembre que arriba ple d'activitats!

Després d'un cap de setmana molt intens com el que va ser el de la setmana passada, aquest també arriba farcit d'activitats per fer, tot i que amb més calma. És un bon moment per anar al cinema i gaudir de les últimes estrenes destacades, com la nova entrega de 'Venom', o també anar als concerts del Festival Accents, visitar les exposicions al Moll de Costa o descobrir la tardor a Mont-roig i Miami Platja.

No us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

— Del 8 al 24 d'octubre a Mont-roig del Camp i Miami Platja celebren les V Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor, un esdeveniment per llepar-se els dits.

Llum verda del TSJC a la reobertura de l'oci nocturn: a partir d'aquest divendres els locals podran obrir en interior i exterior fins a les sis de la matinada.

— El Port de Tarragona ha preparat un nou cap de setmana ple d'activitats, ja que el Museu del Port participa en les Jornades Europees de Patrimoni.

— El Vendrell farà una mostra antològica de la Biennal de Ceràmica a la Sala del Portal del Pardo per celebrar els vint anys, del 5 al 27 d'octubre.

Imatge d'una estampa de tardor
La tardor es viu amb tota la seva essència a Mont-roig i Miami platja. | Arxiu

El Festival Accents segueix oferint concerts aquest cap de setmana: Castelló Nereu i les Bésties Marines a Reus i Gessamí Boada a Mont-roig.

La cartellera d'Ocine treu fum amb la nova pel·lícula d'Almodóvar i la gran Palma d'Or al Festival de Cannes 2021: quina escollireu?

— El grup Blaumut presentarà aquest dissabte 9 d'octubre el seu últim treball discogràfic a l'Auditori Pau Casals del Vendrell.

La Diputació de Tarragona ja ha iniciat el Cicle de Muntanya a l'Auditori amb cinema, xerrades i documentals.

Interior del nou Museu del Port de Tarragona
El Port de Tarragona se suma a les Jornades Europees del Patrimoni amb diverses activitats. | Port de Tarragona
 

Durant tot el cap de setmana es durà a terme a Reus i Tarragona el Psicurt, el festival de curtmetratges sobre la salut mental.

— El Vendrell anima a «descobrir» els seus museus per les Jornades Europees de Patrimoni amb diferents activitats gratuïtes durant el cap de setmana.

Tarragona escalfa motors per l'ExpoNadó 2021 al Palau Firal i ja podeu comprar les entrades anticipades amb descompte.

Taquilla i entrada d'Ocine Les Gavarres
Ocine Les Gavarres compta amb una cartellera plena de novetats. | TarragonaDigital