Carles Pellicer Hipòlit Montseny Junts per Reus

Hipòlit Montseny repeteix a la llista de Junts per Reus

Havia ocupat la tercera plaça a la llista de fa quatre anys

Hipòlit Montseny, actual regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Reus, tornarà a formar part de la llista, ara de Junts per Reus, a les eleccions municipals. Durant la seva presentació, Carles Pellicer, cap de llista de la candidatura, ha volgut destacar que «és la meva mà dreta en un dels temes més importants de tot govern». Si ara fa quatre anys ocupava la tercera plaça de la candidatura de l'aleshores CiU, ara se situa en setè lloc de la de Junts per Reus.

«És a qui confio aquella infinitud de petits temes, però importants preocupacions dels nostres veïns», ha sentenciat l'actual alcalde, amb qui Montseny comparteix grup municipal des de l'any 2003. Montseny, per la seva banda, ha reivindicat que «represento la democràcia cristiana a Reus», en al·lusions a la seva antiga militància política, a Unió Democràtica de Catalunya.

Hipòlit Montseny Junts per Reus
Hipòlit Montseny, número set de Junts per Reus | Junts per Reus

 

Ceramista de professió, ha volgut relacionar la seva formació amb la seva tasca a l'Ajuntament de Reus dient que «sempre m'he centrat en les petites coses i he tingut cura en els detalls quasi com ho fa un artesà». A l'escenari l'han acompanyat Pep Bové, amic de Montseny, i el propietari de Bella Itàlia, restaurant on s'ha dut a terme la presentació aquest dimarts al vespre. El nom de qui ocuparà la vuitena plaça de la butlleta es donarà a conèixer aquest dijous davant de la Prioral de Sant Pere.

Sis presentacions, dos fitxatges

Junts per Reus està presentant, d'un en un, els primers integrants de la llista electoral, previsiblement, fins al desè. Hi ha tres noms nous en aquesta candidatura respecte a l'actual equip de govern del PDECat. La número dos, Montserrat Vilella, la número quatre, Montserrat Caelles, i el número set, Hipòlit Montseny, repeteixen. Les novetats arriben al tercer lloc, amb la incorporació de Teresa Pallarès, exregidora del PSC a l'Ajuntament de Reus.

També s'ha incorporat a la llista el director de Sabana, local d'oci nocturn, i regidor encara del PDECat a Castellvell del Camp, Pep Cuerba, a la cinquena posició. La integrant de l'executiva local del partit, Mariluz Caballero, ocuparà la sisena plaça de la butlleta electoral.