IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La informació que 'Supervivientes' està amagant als seus concursants

Aquesta edició comptarà amb una petita diferència pels participants expulsats

Jorge Javier Vázquez presentant una gala de 'Supervivientes'
El programa ha canviat el procés d'expulsió dels concursants | GTRES

'Supervivientes' segueix avançant i ja han arribat els primers expulsats del concurs. Vicky i Yiya han estat les primeres desterrades de l'edició, tot i que no tornaran a Espanya encara. Normalment, el primer expulsat quedava aïllat a una altra illa durant una setmana fins que arribava un segon concursant i es jugaven l'expulsió definitiva.

Ara, aquesta edició compta amb diverses innovacions. Tal com s'ha pogut veure, els participants que abandonaran l'illa principal setmanalment seran dos en comptes d'un. Però no tot acaba aquí: els menys votats per l'audiència per salvar-se aniran a una zona apartada, anomenada l'illa dels expulsats. Quan aquesta illa acumuli quatre concursants s'obriran les línies per votar i només un d'ells serà enviat definitivament a Espanya.

Una segona oportunitat pels expulsats 

Així, els espectadors només podran eliminar definitivament a un concursant setmanalment fins que quedin dues illes. D'aquesta manera, es dividiran de dues maneres: aquells que no han estat mai desterrats i aquells expulsats als quals el públic els ha donat una segona oportunitat. 

Aquest toc sorpresa afegeix encara més tensió al concurs, ja que els finalistes arribaran confiats a l'última setmana sense saber que els companys que creien expulsats poden ser els seus rivals finals. Aquesta novetat servirà a Telecinco per continuar mantenint les bones dades d'audiència que està oferint el 'reality' fins ara.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari