La casa de 10.000m2 de Lionel Messi a Castelldefels

L'argentí va adquirir-la el 2009 i hi ha invertit més de 8 milions d'euros

Imatge de la casa de Lionel Messi
Imatge de la casa de Lionel Messi | Cedida

Un cop confirmada l'arribada de Philippe Coutinho al FC Barcelona, el mateix jugador ha estat l'encarregat d'informar que ja havia decidit on residir. El brasiler ha explicat que, assessorat pel seu amic, Luis Suárez, ha buscat una casa a Castelldefels, on serà veí de l'uruguaià i d'un altre crack del club, Lionel Messi.

  

  

Aquesta informació ha fet que molts ens preguntéssim com són les cases de les estrelles blaugranes. Doncs bé, a continuació us explicarem on viu el davanter argentí, qui juntament amb la seva dona, Antonella Roccuzzo, i els seus fills Thiago i Mateo, compten amb una bonica llar a només 25 quilòmetres de Barcelona.

Una inversió de 8 milions

La família de Messi a casa seva
La família de Messi a casa seva | Instagram

 

El 2009, l'any de l'explosió futbolística del blaugrana, Messi va decidir comprar-se una impressionant casa on instal·lar-se. Amb un terreny de 10 mil metres quadrats d'extensió, el futbolista no va dubtar a pagar els 1,8 milions d'euros que li demanaven per l'estructura, als quals va afegir 6 milions més d'euros, per tal d'habilitar-la de la manera que la família desitjava.

Les impressionants dimensions amb què compta l'habitatge són provocades per la personalitat del jugador. Messi és un home reservat i tranquil, a qui no li agraden les grans aglomeracions i tampoc els sorolls. Per aquest motiu, va decidir que havia de gaudir d'un espai que li permetés relaxar-se quan fos necessari, el qual va trobar en aquesta casa de Castelldefels.

Lionel, Thiago i Mateo Messi dormint al menjador
Lionel, Thiago i Mateo Messi dormint al menjador | Instagram

 

Amb camp de futbol particular

Una de les anècdotes més sorprenents sobre Lionel Messi és el que va fer amb el seu veí. Després d'haver d'aguantar innumerables festes i sorolls de la família que vivia al seu costat, l'argentí va oferir-los comprar la seva llar per un valor superior al real. Un cop acceptada l'oferta, Messi va decidir aprofitar l'espai adquirit per instal·lar un cap de futbol, el qual aprofiten els seus fills i tots els convidats que van a la casa.

Si bé Messi sempre ha reconegut que no vol que els seus fills segueixin les seves passes, si ells no ho volen, el futbolista els facilita poder-se entrenar per convertir-se en futbolistes. En diferents vídeos, tant Thiago com Mateo han demostrat que la pilota no els fa por. No obstant això, el pare dels petits sempre ha assegurat que no els pressionarà perquè es converteixin en jugadors.

Messi i Antonella al jardí de casa seva
Messi i Antonella al jardí de casa seva | Instagram

 

Uns vestidors especials

Tan Lionel Messi com Antonella Roccuzzo van demanar algunes indicacions molts precises per les seves zones dels vestidors. El futbolista va requerir un espai on poder penjar la seva col·lecció de samarretes de futbol, les quals reuneix un cop acabats els partits, en intercanviar-les amb alguns rivals. A més, també té un gimnàs personal, on realitza exercicis físics quan el Barça li dona vacances.

La sala de samarretes de Lionel Messi
La sala de samarretes de Lionel Messi | Instagram

Per la seva banda, la dona de l'argentí també va sol·licitar algunes reformes peculiars. Inicialment, va demanar que la casa gaudís d'un estil minimalista. També va demanar al dissenyador d'interior que ampliés el vestidor del dormitori principal, perquè pogués entrar tota la seva roba. Antonella també té una sala dedicada a ella, on inclou els accessoris de moda que li agrada recopilar.

Una casa de somni

Imatge del jardí de la casa de Lionel Messi amb eines per prendre mate
Imatge del jardí de la casa de Lionel Messi amb eines per prendre mate | Instagram

 

Són nou els anys que Messi porta habitant la seva casa de Castelldefels. L'argentí, que va arribar a Barcelona amb només 12 anys, porta gran part de la seva vida vivint a Catalunya, on s'ha convertit en un autèntic ídol i llegenda del FC Barcelona. Sembla que la història entre el club i el futbolista seguirà per molts anys, motiu pel qual la família Messi Roccuzzo seguirà gaudint de l'espectacular llar.

Rumors d'una casa en forma de pilota

Com acostuma a passar entre les grans estrelles del panorama internacional, Lionel Messi no ha quedat lliure que surtin rumors sobre possibles projectes que podria tenir per ampliar la seva casa. Temps enrere, va aparèixer un suposat projecte que, en cas de reproduir-se, convertiria la casa de l'argentí en un autèntic santuari futbolístic.

Les sospites apuntaven que Messi volia obtenir un terreny rectangular, en forma de camp de futbol, on instal·laria l'estructura. Al mig, hi inclouria l'edifici principal, en forma circular, imitant una pilota. Dos pisos més un espectacular terrat que convertirien la casa del futbolista del Barça en una autèntica obra d'art arquitectònica.

Imatge del suposat projecte de casa de Lionel Messi
Imatge del suposat projecte de casa de Lionel Messi | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari