Primer pla de Pep Guardiola

Pep Guardiola emocionat amb el gest del seu pare i les seves filles, Maria i Valentina

El passat diumenge la família Guardiola va assistir a la celebració de la Premier

Pep Guardiola ha trobat el seu equip ideal al Manchester City: Una bona direcció, bon capital i un equip molt competitiu. El dimecres passat, l'equip britànic va derrotar al Real Madrid amb la increïble puntuació de 4-0.

Una victòria que passarà a la història com el dia que el tècnic de Santpedor va portar al Manchester City cap a la final de l'esperada Champions League. Un títol que ambdós equips, el Manchester i l'Inter de Milà, tenen ànsies d'emportar-se a casa. El partit se celebrarà el 10 de juny a l'Olímpic Atatürk d'Istanbul.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La celebració de la família Guardiola

Pep Guardiola, a part de ser un mític entrenador, també és pare, fill i un marit molt estimat. La seva família és el seu gran suport i la victòria del dimecres passat ho ha deixat més que clar. La dona de Guardiola, Cristina Serra, i la seva filla, Maria Guardiola, van assistir al partit i  van presenciar de primera mà la victòria de l'equip anglès.

«Cap a Istanbul. No sé com descriure el que Pep Guardiola està fent. És un geni. Ho fa tot perfecte. És el millor entrenador de la història. Hi ha un joc final i serem els campions d'Europa. Confio en ells», compartia Maria Guardiola en una publicació d'Instagram.

A més,  Valentí Guardiola, el pare del tècnic, va assistir aquest diumenge al camp dels  citizensper celebrar la cinquena Premier del seu fill al capdavant del Manchester City. Un pare de poble que avui dia és estimat per milions de persones i porta un gran orgull gràcies al talent del seu fill.

A l'estadi també hi va assistir Cristina Serra i les seves dues filles, Maria Guardiola de 22 anys i Valentina Guardiola de 15 anys. La petita de casa és una clara prova que la relació que el tècnic de Santpedor té amb el seu pare és d'allò més forta. 

Tota una carrera d'èxits

Pep Guardiola amb 52 anys ha aconseguit 11 lligues liderant a equips d'Espanya, Alemanya i Anglaterra. El seu gran èxit professional és un dels motius que té per estar orgullós, però el que realment l'omple és la família que ha aconseguit construir amb la seva parella de tota la vida, Cristina Serra. 

Poder celebrar els seus èxits amb la seva dona, la Maria, la Valentina i el seu pare Valentí és un privilegi que ha emocionat a l'entrenador.

Malgrat això, hi faltaven dues persones molt importants: el seu fill mitjà, Marius, que tenia algun altre compromís, i la seva mare, la Sra. Dolors, que va ja no està amb nosaltres, però de segur que està molt orgullosa del seu fill.