Gossos corrents.

L'agenda del cap de setmana a Tarragona: Els millors plans per fer!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 19 al 21 de novembre de 2021

Una setmana més Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us porten els millors  plans  per aquest cap de setmana de novembre que arriba ple d'activitats!

Aquest cap de setmana destaquen les jornades de reconstrucció històrica Tarragona 1800, el concert solidari de Càritas a Reus, la final del Port Autors/es al Moll de Costa de Tarragona o els nous concerts del Festival Accents. Aquestes, però, son només algunes de les moltes propostes que us deixem per fer.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Lady Di arriba a Ocine Les Gavarres amb una bona pel·lícula que fins i tot sona pels Oscar, amb altres estrenes molt destacades del cap de setmana.

— L'església Prioral de Sant Pere de Reus serà escenari aquest 20 de novembre del Concert Solidari en benefici de Càritas que organitzen la Fundació Mémora i la Cambra de Comerç de Reus.

Si teniu ganes de passar un cap de setmana fent activitats a l'aire lliure en família, us proposem unes rutes per casa nostra ideals per gaudir de la tardor.

— Tarragona viatja aquest cap de setmana a les primeres dècades del segle XIX amb la celebració de la novena edició de les jornades de divulgació històrica Tarragona 1800.

Gossos corrents.
Torna el canicròs a Reus aquest cap de setmana. | Àngel Ullate

—  El dissabte dia 20 de novembre 'Mutare' arriba a l'Espluga de Francolí: es tracta d'una jornada per trobar respostes creatives als nous reptes socials i culturals del municipi.

— El passeig de la Boca de la Mina de Reus posa a l'abast del públic noves rutes i una app mòbil després d'una reforma que l'ha convertit en un lloc ideal per passejar.

— L'òpera electrònica La Infanticida arriba al Teatre Auditori del Morell amb la sisena entrega del cicle Deprop, el cicle de teatre de petit format del municipi.

El Festival Accents continua portant música a Tarragona amb dos nous concerts, el de Lisa Sampai i Monkey Jane.

Imatge d'una de les reconstruccions històriques de les jornades Tarragona 1800 a la Casa Canals
Les jornades Tarragona 1800 se celebren aquest cap de setmana. | Patronat Municipal de Turisme de Tarragona

El Teatret del Serrallo es vestirà de gala el pròxim 20 de novembre per la final de la 4a edició de PortAutors/es, on sis artistes lluitaran pels 5 premis que hi ha pel certamen.

Aquest diumenge a Reus se celebra la segona edició del Canicròs amb un nou circuit infantil i també una caminada solidària de 5 quilòmetres.

— The Gramophone Allstars actuen aquest dissabte 20 de novembre a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, dins de la programació del Temporada.