Pla obert dels personatges romans i del públic d'esquenes que han participat en una de les activitats organitzades per Tarraco Viva que s'ha fet a l'amfiteatre romà de Tarragona.

Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 21 al 23 de maig de 2021

Una setmana més Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us porten els millors plans per aquest darrer cap de setmana de maig, que arriba carregat de propostes i activitats culturals per a tots els gustos. El Tarraco Viva retorna a les seves dates primaverals, el Convent d'Alcover  continua la temporada d'arts en viu i les estrenes d'Ocine arriben amb molta força.

Després de tants mesos amb confinament perimetral i restriccions horàries, és el moment de reprendre aquells caps de setmana de 'llibertat' que tant trobàvem a faltar, sempre tenint en compte les mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents. Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Tot el cap de setmana

Descobreix els secrets de Mont-roig i Miami Platja el cap de setmana. Respira, gaudeix de la calma i visita els imprescindibles de Mont-roig del Camp i Miami Platja. 

Compartir en família significa fer activitats conjuntes que agradin a tothom. Toyota Autoforum t'ofereix 5 indrets a l’aire lliure per visitar en família durant el cap de setmana.

El Convent de les Arts d’Alcover continua amb la temporada d’arts en viu. La programació de Cultura Alcover s’allargarà fins al juny amb una quinzena de propostes de diferents disciplines.

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Segueixen arribant noves estrenes als cinemes de Tarragona. ‘Sweat’, 'Spiral Saw', una marató d''El Señor de Los Anillos', 'Poliamor para principiantes' i la reestrena d''El Viaje de Chihiro', els plats forts d'aquest cap de setmana a Ocine Tarragona.

— El Museu del Port emmarca dues propostes culturals dins del Tarraco Viva. Es farà una passejada per descobrir el port romà i la història de Tiberius, un comerciant de l'època romana.

Valls continua amb la tercera edició de la Setmana LGBTI. Per tercera vegada, s’organitzaran una desena d’activitats del 12 al 22 de maig dedicada al col·lectiu LGBTI.

Arriba una nova edició del Tarraco Viva amb 220 actes presencials i en línia del 22 al 30 de maig. La 23a edició del Festival recupera les dates primaverals amb Juli Cèsar com a protagonista. 

Pla obert d'un dels personatges romans i del públic que han participat en una de les activitats organitzades per Tarraco Viva que s'ha fet a l'amfiteatre romà de Tarragona.
La mostra de divulgació històrica Tarraco Viva 2021 s'adapta a la pandèmia | ACN

Torredembarra recupera el Festival de Màgia pel pròxim cap de setmana. Aconsegueix ja les teves entrades pels espectacles, tant presencialment com via digital.

— Una vegada més, la llibreria Galatea de Reus, ens ho posa fàcil i ens prepara una selecció amb els millors llibres d'aquest mes. Descobreix les recomanacions dels llibres més destacats de maig.

T'agradaria navegar amb una embarcació de vela o motor? Apropa't al port de Cambrils.

La Bisbal del Penedès es prepara per arrencar la ‘Bisbal Experience’. Tastos, demostracions i tallers ompliran els establiments de la Bisbal del 28 de maig al 6 de juny.

Una persona amb una copa de vi negre a la mà
Durant 10 dies, la Bisbal del Penedès oferirà tota classe d’activitats exclusives | Pixabay


— «Hi ha sons en Francès que és difícil adquirir si no s'escolten des de ben petits». Ja pots concertar una visita personalitzada virtual al web del Collège français international de Reus.

Has de triar quina és la millor escola per als teus fills? A l’Escola Internacional del Camp ho tenen clar. L’alumnat de l’EIC pot estudiar des d'1 a 18 anys, en un entorn multicultural, multilingüe i obert.

El Museu de la Vida Rural continua amb el Visions 5.1 presencial i virtual. El 21 hi haurà el col·loqui «L’agroecologia com a model».

Imatge de l’edició de 2018 de Visions de l'MVR
Tots els actes del Visions 5.1 són gratuïts | Imatge de l’edició de 2018 | MVR