José María, el fill de Carmen Borrego i cosí d'Alejandra Rubio que treballa a Telecinco

Treballa darrere les càmeres a 'Viva la vida'

José María y su madre Carmen Borrego desayunando en un bar de Madrid
José María treballa a Telecinco molt a prop de la seva mare | Gtres

El clan de les Campos ha patit en les últimes setmanes diversos terratrèmols mediàtics. D'una banda, Antonio David Flores manifestava a ‘Sálvame’ que Terelu i Carmen Borrego tenen un germà ‘secret’ a Màlaga, del qual res es coneix i a més, també va deixar en dubte la imatge com a mare de Carmen Borrego, en explicar que en el moment de la separació amb el seu ex marit, va ser ell qui es va quedar amb la custòdia dels seus fills. Ara s'ha conegut que el fill de Carmen Borrego i cosí d'Alejandra Rubio, J. María, treballa a Telecinco.

Sobre les paraules d'Antonio David, la filla de María Teresa Campos ha desmentit les informacions abocades pel col·laborador en ‘Viva la Vida’. Segons Borrego, mai li han llevat la custòdia dels seus fills i va defensar el seu anonimat, ja que mai han volgut ser notícia. I va afegir que estava «assessorant-se» sobre si emprenia accions legals davant tals afirmacions en un mitjà de comunicació.

José María, el desconegut fill de Carmen Borrego

Però no tot el que defensava Borrego és cert, ja que la seva filla Carmen Rosa sí ha sortit en els mitjans de comunicació de la premsa del cor. A més, ho va fer amb la seva mare i en la portada d'una revista.

Però Carmen Rosa té un germà, fruit del matrimoni entre Carmen Borrego i Francisco Almoguera i el nom del qual és José María. De fet, després d'haver cursat estudis de comunicació, s'ha sabut que està treballant en ‘Viva la Vida’, programa en el qual hi ha tres generacions del clan Campos col·laborant: Carmen Borrego —la mare de José María—, la seva tia Terelu i la seva cosina Alejandra Rubio.
 

José María treballa darrere de les càmeres com a ajudant de producció

Segons ‘El Español’, José María exerceix les funcions d'ajudant de producció del programa, és a dir, que no apareix davant les càmeres però sí que està treballant darrere d'elles. Afegeixen que porta «prop d'un any» treballant en el programa i de José María també s'ha dit que és «molt treballador» i bon company.

Els últims programes de ‘Viva la vida’ però, es diu que els ha passat pitjor a causa que la seva família ha protagonitzat els espais i parlant precisament de l'existència de germans secrets: «No és gens agradable, encara que ell mai parla d'això. Fixa't si és discret que no té ni xarxes socials perquè no es busqui el seu nom i es publiqui res. Porta una vida molt senzilla, però cap a dins. La família sap quina és la seva postura i la seva decisió i la respecten». A més, la popularitat de la seva família no estaria afectant José María, ja que «no l'afecta perquè no la viu, ni per a bé ni per a mal. Es pot dir que ha aconseguit no pertànyer al públic».

Així, els dos fills de Carmen Borrego han decidit el seu propi camí amb independència i maduresa. D'una banda, Carmen Rosa va fer un pas endavant i es va posar davant de les càmeres i va sortir en una revista amb la seva mare. En canvi, Jose María mai ha decidit sortir en els mitjans i es mou més còmodament en l'apartat de producció.


Comentaris

envia el comentari